Weekoverzicht 29 januari-4 februari

Mijn allereerste weekoverzicht. Het leek mij wel leuk om jullie is mee te laten kijken naar hoe ik mijn week door kom. Ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie er van vinden en als het een succes is, komt dit terug als een wekelijkse item. Laat het mij vooral weten of jullie meer van dit willen en of jullie nog tips hebben.

Maandag
Ik heb nu al een tijdje een hobby wat diamond painting heet. Je kan het vergelijken met schilderen op nummers, maar dit is steentjes plakken op canvas waar symbolen op staan. Ik heb het een tijdje niet kunnen doen, want lang aan de eettafel zitten lukte mij niet meer. Dat was te vermoeiend voor mijn lichaam. Ik heb maandag een tafeltje gekocht bij de Jysk die je op de bank kan zetten en daarop leg ik nu mijn diamond painting en terwijl ik daar mee bezig ben, kan mijn lichaam gewoon rusten, ideale oplossing!


In de avond kwam Tessa even langs. En ze had een heel speciaal en bijzonder cadeautje voor mij. Ik ben nog niet eens jarig. Ze had een hangertje voor aan mijn ketting laten graveren met een kroontje, hoe bijzonder. Daarbij zat ook nog een hele lieve brief waarom ik dit verdiende. Ik moest een traantje weg vegen. We gaan nog samen naar de juwelier om aan de achterkant een woord te laten graveren die mij kracht geeft. Zo bijzonder en ze heeft het helemaal zelf bedacht en laten ontwerpen bij de juwelier.

Dinsdag
Eindelijk schijnt de zon vandaag weer na zo veel grijze dagen. Wat kan ik daar toch van genieten. En de honden ook. Tijdens het uitlaatrondje in de middag gingen ze er echt even voor zitten/staan om die zonnestralen op te vangen. Dat moest ik natuurlijk op de foto vastleggen.

 

Voor de rest doe ik het vandaag rustig aan, want dat heeft mijn lichaam nodig de laatste tijd. Dus lekker wat series terug kijken en op de bank liggen met de hondjes bij mij.

Woensdag
Vandaag is het toch weer een druilerige dag, en dat merk ik meteen aan mijn humeur. Ik ben vandaag ook niet zo gezellig. Ik heb mijn dag gewoon eventjes niet. Ik kreeg van het ziekenhuis te horen dat de aanvraag voor second opinion bij het AMC niet is aangekomen en dat het weer opnieuw verstuurd moet worden…pfff 3 weken zitten wachten voor niets. Dit soort dingen kan ik steeds minder goed handelen. Mijn geduld raakt op en ik wil gewoon nu duidelijkheid krijgen. Ik moet nu binnen 2 weken bericht krijgen van het AMC, anders weer contact opnemen met het Slotervaart ziekenhuis…fingers crossed

Donderdag
Vandaag ga ik een poging wagen om even naar de Action te gaan. Dit soort activiteiten vergen toch wel wat inspanning de laatste tijd, ik kan bijvoorbeeld de drukte in een winkel niet meer zo goed hebben of ik vergeet spontaan wat ik ook al weer moest halen. Ik ging dit keer even wat kleine cadeautjes halen voor mijn vader, want die was gisteren jarig. Hij zit momenteel nog samen met mijn moeder in Australië en komen zaterdag terug. De rest van de cadeautjes had ik besteld op internet, echt diegene die dat heeft uitgevonden is momenteel mijn held! Alle cadeautjes heb ik ingepakt en in een mand gedaan. Ik zeg geslaagd!

Vrijdag
Vandaag heb ik in de ochtend een afspraak staan bij de diëtiste. Ik loop al even bij haar om te kijken waar ik nog op kan letten met eten voor de darmen en een beetje begeleiding voor het afvallen. Het afvallen gaat goed, vorig jaar bijna 10 kilo in totaal afgevallen. Het klinkt weinig, maar voor mij toch echt een mijlpaal vanwege alle bijwerkingen van de medicijnen die ik krijg. Alleen zij kan mij niet meer verder helpen met mijn darmklachten. Zij heeft mij gegevens doorgestuurd van een diëtiste in Katwijk die gespecialiseerd is in buik- en darmklachten. Daar neem ik binnenkort maar even contact mee op. Verder niet zo veel gedaan vandaag en de rest van de dag weer mijn rust genomen en nog even genoten van 2 hondjes! (oops vergeten een foto te maken, ik moet nog een beetje wennen aan zo’n weekoverzicht, vergeef mij)

Zaterdag
Vandaag zijn mijn ouders terug komen van bijna 6 weken Australië. Wat vliegt de tijd toch! We geven mijn vader zijn cadeautjes, die goed werden ontvangen! En Rob en ik kregen een lading souvenirs, super gaaf! We horen hun verhalen aan en doen verder rustig aan want ze hebben last van een jetlag. We bestellen wat Chinees voor het avondeten en daarna gaan mijn ouders lekker naar bed en wij naar huis. Ook dit was best vermoeiend voor mij en het eten heeft helaas effect op de darmen, dus de avond breng ik door op de bank met een warme kruik.

Zondag
Vandaag heb ik lekker uitgeslapen, naja uitslapen lukt nooit echt want ik moet regelmatig naar de wc toe. Maar ik heb lekker tot 10.00 uur in bed gelegen. Dat had mijn lichaam echt even nodig. Daarna rustig aangedaan en genoten van een lekker ontbijtje. Als lunch kreeg ik een lekker broodje door Rob gemaakt. Wat heb ik het toch getroffen met hem, hij zorgt echt goed voor mij.

Daarna zijn we met Luna naar het bos gegaan en hebben we genoten van het weer. Wat kan het weer toch veel invloed hebben op je stemming. Ik word echt vrolijk van het zonnetje. Ook al was het wel koud. Maar daar kunnen we ons op kleden.

En bij thuiskomst nog even een klein stukje aan de diamond painting gedaan, maar wel op de bank natuurlijk in de relax stand. Dit is hoe ver ik er nu mee ben. Ik hoop het komende week af te krijgen, om daarna te beginnen aan een painting van een foto van Luna. Nu al zin in.

En nu lekker uitgeteld op de bank liggen en wat tv kijken samen met Rob en terug kijken op een geslaagde week voor mij. Fijne zondagavond allemaal!

 

artikelen die jij misschien ook leuk vindt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge