Weekoverzicht 5 februari-11 februari

Het is tijd voor een tweede weekoverzicht, op de eerste heb ik leuke reacties ontvangen, dus ik ga er mee door.

Maandag
Vandaag even rustig aangedaan. Ik heb wel even, met tussendoor pauze, de bank grondig schoongemaakt en zo veel mogelijk alle hondenharen verwijderd. Pfff toch wel even een pittig klusje. Daarna heb ik welverdiend een film gekeken en genoten van mijn schone bank.

In de avond even mijn nieuwe lightpad uitgeprobeerd en het is een succes. Ik kan nu ook in de avond aan mijn diamond painting werken en alles gewoon goed zien. Ideaal!

Dinsdag
Vandaag heb ik gewinkeld met Tessa. Ik vond wel dat ik mijzelf even mocht verwennen met wat nieuwe kleren, want dat geeft altijd wel een goed gevoel haha. Ik ben in ieder geval zeer goed geslaagd voor leuke outfits, waaronder 3 jeans, een blazer, 2 blouses en 5 truien (die ook in het voorjaar te dragen zijn). En nog een stoer jasje besteld, want die hadden ze niet meer in de winkel. Om even mijn rust te pakken tussen het winkelen door, hebben we nog even heerlijk geluncht. Ik had een broodje met runderhaasreepjes gewokt in teriyaki saus en taugé en bosuitjes er bij, jammie!
Ik kan terugkijken op een geslaagde dag. Wel moe, maar zeer voldaan. In de avond lig ik dan ook lekker op de bank beetje tv aan het kijken.Woensdag
In de ochtend eindelijk de uitnodiging ontvangen van AMC, ik kan al aankomende dinsdag terecht. Dat had ik echt totaal niet verwacht dat ik al zo snel terecht kon. Ik ben zeer benieuwd wat ik van het AMC kan verwachten. Dat lezen jullie natuurlijk volgende week in een blog.

Vandaag is het ook nog schitterend weer, wel koud natuurlijk. Tijdens het uitlaten van Luna heb ik de camera meegenomen om wat foto’s te maken van het ijs en landschap. Toch wel lastig om het goed op de foto te krijgen.

 

Donderdag
Vandaag even een rustdag op de planning. Ik merk dat mijn lichaam dat even nodig heeft. Ik heb wel even een foto gemaakt van één van mijn nieuwe outfits, want het bestelde jasje werd bezorgd. Toch altijd lastig zo’n foto maken en een gekke foto ontbreekt nooit, zie hier het resultaat.

 

Af en toe schijnt het zonnetje vandaag. En als er maar even een zonnestraal de woonkamer binnen schijnt, ligt Luna in de zon. Het is en blijft een Griekse haha. En ik geef haar geen ongelijk, van zon knap je altijd op.

Voor de rest heb ik wat series terug gekeken en lekker op de bank gehangen, daar kan ik toch wel een beetje van opknappen.

Vrijdag
Het is alweer vrijdag en vandaag ging ik samen met mijn schoonmoeder naar een kruidenvrouw die ook verstand heeft van edelsteen therapie. Sommige mensen zullen mij voor gek verklaren dat ik naar zoiets ga, maar op een gegeven moment wil je echt alles proberen om je maar iets beter te gaan voelen. Want het ziek zijn, sloopt mij zowel lichamelijk als geestelijk. Ik heb twee soorten edelstenen meegekregen die wat voor mijn buikpijn en vermoeidheid moeten gaan betekenen. Ook wat tips gehad welke kruiden en soorten thee ik kan gebruiken om mij wat beter te gaan voelen. Ik ben benieuwd.

In de avond ga ik gezellig met mams sushi eten. We hebben heerlijk bijgekletst en genoten van het eten. Als ik thuis ben, ligt er een klein laagje sneeuw. Nog even snel met Luna een rondje lopen. Omdat de sneeuw nog redelijk onaangetast is qua voetstappen kan ik nog deze foto maken van Luna haar pootafdrukken.

Zaterdag
In de ochtend heb ik het lekker rustig aangedaan en bijgekomen van gisteren wat toch wel een drukke dag was voor mij. ’s Middags toch de moed verzameld en ben ik mee geweest met Luna uitlaten in een losloop gebied. Mijn streven is toch minimaal 1x een groter stuk te wandelen dan wat ik dagelijks doe. Mits ik uiteraard niet te ziek ben. Met het zonnetje er bij en uit de wind, was het nog best lekker! En uiteraard even een foto gemaakt van Luna.

Na de wandeling ben ik op de bank geploft om er vervolgens niet meer vanaf te komen. Misschien toch iets te veel gelopen, maar ach het was het waard.

Zondag
De laatste dag van de week, normaal een rustdag maar vandaag niet. In de ochtend wel wat proberen uit te slapen, en daarna rustig wakker geworden. Na het douchen heb ik deze blog afgemaakt en ondertussen even mijn nagels gelakt.

Vanmiddag gaan we even langs Rob’s oma met Luna uiteraard. Daar geniet oma altijd van. En vanavond gaan we uiteten met mijn ouders en zusje nog ter gelegenheid van paps verjaardag. En dan zit het weekend er weer op en beginnen we morgen weer aan een nieuwe week.

Liefs, Lisa

artikelen die jij misschien ook leuk vindt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge