Weekoverzicht 12 februari-18 februari

Maandag
Vandaag was het vooral rusten na de drukke dag van gisteren. Zo’n dag als gisteren was voorheen gewoon normaal voor mij, maar nu moet ik er echt van bijkomen. Ik vind dat toch wel een beetje confronterend als ik eerlijk mag zijn. Het is helaas voor nu niet anders, en ik heb mij dan ook lekker gesetteld op de bank. Luna kwam op een gegeven moment er ook lekker bij liggen en hebben we lekker gekroeld. Ze kroop zowat in mij, zo lief…

Verder wat series terug gekeken en zo nu en dan vielen mijn ogen dicht en heb ik wat geslapen. Normaal ben ik geen voorstander van om overdag te slapen, maar ik kon er nu echt niet tegen vechten. Lekker vroeg naar bed gegaan, want morgen een spannende dag en moet ik vroeg op.

Dinsdag
Op de planning van vandaag staat de eerste afspraak in het AMC. Jeetje wat was ik nerveus, ik heb een slechte nacht gehad en moest echt heel vaak naar de wc. Leuk hoor zenuwen en toch wel een beetje stress…Maar achteraf gezien eigenlijk helemaal niet nodig. Wat een aardige en kundige arts was het. Hoe het gesprek ging en hoe nu verder kan je in deze blog lezen.

Eenmaal thuis moest ik bijkomen van toch wel een intensieve ochtend. Maar ik voelde mij goed, en ook wel een beetje opgelucht. Dat veranderde snel toen ik een brief kreeg van het Slotervaart ziekenhuis dat ik 23 februari wéér een endo-echo moet….Grrrrr ik was echt boos want dat was niet afgesproken. De chirurg zou alleen mijn bilnaad en huid er om heen onderzoeken omdat dat zo onrustig is. Meteen maar gebeld met de poli voor uitleg. In eerste instantie wordt inderdaad mijn bilnaad en huid er om heen onderzocht, maar als er toch verdenking is op een fistel willen ze meteen inwendig onderzoeken. Dus ik moet mij wel voorbereiden op een onderzoek, omdat de kans aardig aanwezig is dat ik een fistel heb, omdat ze met de darmonderzoek in december een fisteluitgang hebben gezien in mijn darmen.

Woensdag
Het is vandaag Valentijsdag! Ik heb een mooie rode roos van Rob gekregen. Normaal doen wij er eigenlijk niets aan, want ik vind het best wel commercieel. Maar nu kwam het gewoon op het juiste moment. Wat heb ik het getroffen met hem.

In de middag en avond werk ik nog even een blog uit over mijn second opinion. En voor de rest doe ik het lekker rustig aan. Ik ben toch wel erg moe na gisteren met weer een rollercoaster aan emoties. En de frustraties van het ziek zijn en alles wat daarbij hoort komen er dan ook even goed uit.

Donderdag
Vanochtend heb ik de 4 potjes met ontlasting ingeleverd bij het AMC. Ik moest aardig vroeg in actie komen, omdat één potje binnen 3 uur in het ziekenhuis moet zijn. Waar ik normaal gesproken lekker rustig aan doe in de ochtend, kon dat nu niet helaas. Dus op naar het AMC, is het te zien dat ik een beetje moe ben? Haha, gelukkig bestaat er make-up!

 

Eenmaal thuis pak ik mijn diamond painting er bij en tijdens het painten, heb ik natuurlijk de wedstrijd van Sven Kramer gevolgd. Normaal volg ik het nooit zo, maar nu met de Olympische Spelen vind ik het toch wel leuk om te kijken.

Vrijdag
Toen ik vanmorgen opstond, voelde ik mij redelijk goed. De 2 dagen rust hebben mij goed gedaan. Ik heb wat opgeruimd in huis en wat kleding uitgezocht zodat mijn kast er weer een beetje netjes uit ziet. In de middag zelfs nog lekker met Luna een aardig stuk gelopen, want het was echt lekker weer. Uiteraard ook weer eventjes foto’s gemaakt van onze knappe hond.

Maar ik ben te fanatiek geweest en dat merk ik giga in de avond. Barstende hoofdpijn, verschrikkelijke buikpijn, extreem moe en een koortsaanval. Oops…gauw maar naar bed toe met een kruik en hopen op een goede nacht en dat ik goed kan slapen. Toch altijd weer een beetje balen als je zo gestraft wordt als je iets te veel hebt gedaan. Confronterend…

Zaterdag
Wat een rot nacht is het geweest, door de buikpijn moeilijk kunnen slapen. En ook een aantal keren naar de wc geweest. En in de ochtend loop ik helemaal leeg. Wat een ellende. Rob vraagt nog of ik mee wil gaan lopen me Luna en na lang twijfelen toch maar ja gezegd. Met de afspraak als het niet meer gaat of we dan naar huis kunnen. Wat zou Rob blij zijn geweest dat ik toch mee ging, want hij zat in een complot voor een verrassing!

Toen we thuis kwamen van Luna uitlaten, stonden daar in eens mijn moeder, zusje, schoonmoeder en Diana voor mijn neus. Huh, wat is dit? De huiskamer versierd, tafel gedekt en ik zie allemaal lekkere hapjes. Deze lieverds hebben een suprise High Tea georganiseerd voor mij. Wat ben ik gezegend met hun. Ze kwamen net op het juiste moment.

Diana heeft allemaal lekker hapjes klaargemaakt, wat een werk zou het geweest zijn voor haar, maar wat was het lekker! En ze weten dat ik Poopie heel erg leuk vindt, dat is wel te zien hea haha! Mijn schoonmoeder had zelfs nog een liedje voor mij gemaakt, zo bijzonder. Ik was er gewoon eventjes helemaal stil van. En ik leek wel jarig, want er waren ook nog cadeautjes voor mij gekocht, super lief. Nogmaals onwijs bedankt voor deze geweldige middag en dat jullie mij zo steunen.

Zondag
Wederom een rustdag voor mij. Ook al was het gisteren echt super, het kost mij toch wel veel energie. Maar dat was het dubbel en dwars waard. Ik ben moeilijk voor uit te branden en ik zit dan ook tot 14.00 in mijn pyjama. Toch maar even douchen om vervolgens in een joggingsbroek en trui te springen. Vandaag lekker niks doen. Even deze blog afmaken en voor de rest tv kijken. Ik wou eigenlijk een begin maken met mijn nieuwe diamond painting, want die met de sneuwmannetjes is bijna af op paar ontbrekende steentjes na. Maar ik ben te moe om alles te gaan sorteren, dus dat schuif ik even door naar morgen.

Tot volgende week weer,

Liefs, Lisa

artikelen die jij misschien ook leuk vindt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge