Echte post is cool editie 6

Ik deed mee aan echte post is cool editie 6 en ik laat je vandaag zien wat ik heb gekocht voor mijn lootje en wat ik heb ontvangen. Gisteren mochten we allemaal onze ontvangen pakket open maken en het was een waar feestje, ook op social media. Het was de eerste keer dat ik mee deed aan dit, maar zeker voor herhaling vatbaar.

Echte post is cool, wat is dat eigenlijk?

Echte Post is Cool is een ‘project’ van Northflix en Monsieur Mango. Tegenwoordig ontvangen we weinig echte post in deze digitale tijdperk. En daarom is er een soort swap bedacht om echte post vol leuke cadeautjes te mogen ontvangen. Je schrijft je in, vertelt wat over jezelf wat je leuk vindt, maar ook wat je niet leuk vindt. Uiteindelijk komen de inschrijvingen in een hoge hoed en worden de lootjes getrokken. Met een budget van (minimaal) €7,50 ga je shoppen voor je lootje. Uiteindelijk pak je het leuk in, zodat het al een feestje is om er naar te kijken. Voor inspiratie en je lootje beetje te leren kennen krijg je de gegevens van haar/zijn eventuele blog en social media, zodat je een gepersonaliseerd pakketje kan samen stellen.

Mijn gegeven pakketje

Ik had Lindsey als lootje gekregen. Zij houdt van de kleur geel en reizen vindt zij toch ook wel gaaf. Die thema’s heb ik gecombineerd met het inpakken. Ik heb uit een oude bosatlas paar pagina’s gescheurd zodat ik daar paar cadeautjes mee kon inpakken. Bij de Action heb ik de meeste cadeautjes gekocht, omdat je toch een niet al te groot budget hebt, maar wel zoveel mogelijk cadeautjes wilt scoren. Ik heb ook nog wat besteld bij AliExpress, alleen heb ik dat helaas nog niet ontvangen, dus dat wordt nog nagestuurd naar Lindsey. Verder zag ik op twitter dat veel mensen ook een DIY project maakte voor hun lootje. En zodoende had ik besloten om een oude hobby weer op te pakken en heb ik oorbellen gemaakt.

Wat ik voor Lindsey in het pakket heb gedaan is het volgende: Een DIY pakket om een bullet journal te maken, een gezichtsmasker, papier met het thema Travel, pennen, een reep pure chocolade, thee en mijn zelfgemaakte oorbellen. En er komt dus nog een vervolg pakketje naar Lindsey toe.

dit is een foto die Lindsey heeft gemaakt, want ik was vergeten een foto te maken voordat alles was ingepakt.

Mijn ontvangen pakketje

Ik heb van Deb van Beautygoddess het pakket ontvangen. Toen ik gisteren het pakket open maakte, had ik gewoon een beetje gezonde spanningen en was ik erg nieuwsgierig van wie ik het had gekregen en welke cadeautjes diegene voor mij had uitgezocht. Want achteraf gezien had ik mijn inschrijving iets te snel gemaakt en niet goed mijn lijstje ingevuld, want ik had best wel wat algemene informatie gegeven. Sorry Deb! Maar ondanks dat heeft zij echt goede en super leuke cadeautjes uitgezocht, dank je wel!

Zoals jullie wel kunnen zien, was het een echt goed gevuld pakket. Ik heb onder andere een vette kleur nagellak gekregen, ik hou wel van een gewaagd kleurtje en ik ben dan ook erg benieuwd hoe die is als het op mijn nagels zit. Binnenkort maar gauw uitproberen. Verder ook twee smaken thee van Simon Levelt, namelijk Rust Melange en Lentethee. Ik heb al het smaakje Lentethee geproefd en die is erg lekker. Er zaten ook twee geurkaarsen in de kleuren van mijn interieur in mijn echte post is cool pakket. Daarnaast ook nog een luchtverfrisser voor in de auto en een heerlijke reep Johnny Doodle chocolade. En ook nog een haarmasker cap, daar ben ik echt heel erg benieuwd naar. Want mijn haren kunnen wel weer even wat extra verzorging gebruiken, die hebben weer te lijden onder al het medicijngebruik.

Hier wat close up foto’s van mijn ontvangen cadeautjes

  

  

  

Northflix en Monsieur Mango bedankt voor de zeer goede organisatie. Ik vond het erg geslaagd en de volgende keer doe ik zeker mee als ik mij op tijd kan inschrijven. Deb van Beautygoddess bedankt voor het pakketje en de moeite die je hebt gedaan om de cadeautjes voor mij uit te zoeken. Lindsey veel plezier met jou ontvangen cadeautjes en hopelijk volgt snel het vertraagde cadeautje.

artikelen die jij misschien ook leuk vindt

2 reacties

  1. Wat een leuk pakketje heb je samengesteld en wat leuk ook dat je hebt ingepakt met pagina’s uit een oude bosatlas! Je hebt er ook een ontzettend leuk pakketje voor terug gekregen! Beide pakketjes zien er heerlijk uit en leuk dat je hebt meegedaan, dankjewel!

  2. Ik ben heel blij dat je je kadootjes leuk vindt! Het blijft toch altijd een beetje een gok als je iemand niet kent. Gelukkig pakte het goed uit. Grappig wat je zegt over dat je je inschrijving te snel had gemaakt en je lijstje niet goed had ingevuld. Juist omdat jij best uitgebreid was 😉 vond ik dat ik te snel was geweest. Ik heb echt maar een paar dingen ingevuld hihi. Ik kon echt goed uit de voeten met jouw lijstje, maar heb uiteraard ook nog inspiratie opgedaan op je blog en IG account 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge