Dagelijks leven

10 random feitjes over mij

Vandaag, op deze druilerige maandag morgen, deel ik graag wat meer feitjes over mij met jullie. Het leek mij leuk als jullie mij ook op een andere manier leren kennen en niet meer alleen lezen over mijn leven met de ziekte van Crohn. Oké dat is wel de doelstelling van deze site haha. Dus hier komen 10 random feitjes over mij die niet met de ziekte van Crohn te maken hebben.

10 random feitjes

10 random feitjes over mij

  • Ik heb nog een chronische aandoening, namelijk complex regionaal pijn syndroom (CRPS) sinds 2008, maar dat ik het meestal vergeet dat ik het heb. Sinds 2012 heb ik een neurostimulator wat echt perfect werkt voor de pijn in mijn enkel. Alleen als de batterij leeg is en vervangen moet worden door middel van een operatie, weet ik weer dat ik CRPS heb en hoe het is om weer zoveel pijn te ervaren. Wat kan een mens toch snel vergeten hoe het was als je er niet meer dagelijks er mee te maken heb.
  • Ik kan best onzeker zijn over mijzelf. Niet alleen over mijn uiterlijk, maar ook op sociaal gebied en mijn rol in de maatschappij. Ik vind het daardoor best moeilijk om een gesprek aan te gaan met mensen die ik niet zo goed ken, want zeg ik wel de juiste dingen? Vinden mensen mij niet raar? Hierdoor ben ik meestal in een groot gezelschap vaak stilletjes en kijk ik eerst de kat uit de boom.
  • Ik vind het heerlijk om foto’s te maken, maar ik vind het best moeilijk om zelf op de foto te gaan. Mede doordat ik onzeker ben over mijn uiterlijk. Ik kijk altijd te kritisch naar mijzelf en daardoor kraak ik bijna elke foto van mijzelf af. Dat is toch best lastig!
  • Ik zou is dolgraag een stedentrip via sprs.me willen boeken. Het niet weten waar je naar toe gaat tot op het laatste moment lijkt mij dus heel erg gaaf. Onvoorbereid op vakantie gaan en een stad ontdekken zonder eerst speurwerk op het internet gedaan te hebben, mij dus volledig laten verrassen wat een stad te bieden heeft. Alhoewel het best tegenstrijdig is, want deze controlfreak houdt eigenlijk helemaal niet zo van verrassingen haha. Misschien daardoor dat het mij juist aantrekt om is volledig uit de comfort zone te gaan.
  • Ik heb 3 tattoo’s en ik zou er graag nog één bij willen hebben. Mijn tattoo’s zijn een libelle met drie sterren (ik heb iets met libelles), een orchidee (lievelingsbloem van mijn opa) en een hartslag met een hart er aan vast (deze tattoo heb ik samen met mijn zusje). Ik zou graag nog graag een kroontje willen laten tatoeëren.
  • Ik al vele creatieve hobby’s heb gehad. Bijvoorbeeld kaarten maken, sieraden maken, taarten van fondant maken, met Fimo klei bezig zijn, diamond painting en schilderen. Soms maak ik nog wel is een ketting of krijg ik ineens de kriebels om weer te gaan schilderen. Maar ik blijf graag variëren met hobby’s en ontdek graaf nieuwe trends op het gebied van creabea zijn. Momenteel ben ik van het handletteren.
  • Ik vind het makkelijker om voor anderen te zorgen dan voor mijzelf. En dat is best een valkuil voor mij, want daardoor ga ik makkelijk over mijn eigen grenzen heen. Ik wil dan ook de komende tijd gaan focussen om meer mijzelf op nummer 1 te zetten (dat is nu ook aardig noodgedwongen). Meer self-care en me-time. Hebben jullie misschien nog tips hoe ik dat kan aanpakken?
  • Ik ben heel erg bang voor vogels. Ik ben ooit is aangevallen door een vogel omdat ik blijkbaar onder het vogelnestje zat. Sindsdien kan ik echt keihard gillen als er maar een vogel in de buurt vliegt. Ik probeer dan bijvoorbeeld ook plekken waar veel vogels zijn te vermijden. Best gênant toch?
  • Ik ben vroeger uit de klas gezet op de middelbare school omdat ik te veel aan het gapen was. Ik zat tegenover de leraar en ik stak hem aan met gapen. Daardoor moest ik toch maar even op de gang gaan zitten, want dat kon natuurlijk niet dat de leraar ook ging gapen.
  • Vroeger zei mijn moeder regelmatig dat ik getrouwd was met mijn bed. En ik moet haar gelijk geven, ik hou echt van mijn bed! Ik kan dan ook echt een hele ochtend heerlijk in bed liggen en heb ik soms echt moeite met opstaan omdat ik zo lekker lig. Op een regenachtige of een koude dag zou ik het ook helemaal niet erg vinden om de hele dag door te brengen in mijn bed, lekker warm onder de dekens en series kijken!

Wat is een leuk feitje over jou?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *