Dagelijks leven

December box swap

In de maand december deed ik samen met Fabiënne van Blog Fabiënne Marinus een box swap. Een doos vol cadeautjes, voor elke dag eentje. Vooraf hebben wij een aantal vragen beantwoord en aan de hand daarvan zijn we cadeautjes voor elkaar gaan kopen of maken. Kijk gauw verder wat ik allemaal heb gekregen!

box swap

Mijn box swap voor Fabiënne

Ik heb Fabiënne leren kennen als lotgenootje, want ook zij heeft de ziekte van Crohn. Maar we hadden veel meer overeenkomsten en er is een vriendschap ontstaan. En omdat we veel overeenkomsten delen, vond ik het ook erg leuk om cadeautjes voor haar uit te zoeken. Zo zijn we beide creatief, dus er moesten een aantal knutselspullen in de box komen. Uiteraard konden kerstitems ook niet ontbreken. En een paar items om goed te kunnen ontspannen en wat me-time konden ook geen kwaad! In het artikel op Fabiënne haar site zie je al de cadeautjes die ik haar heb gegeven.

Verwachtingen van Fabiënne

Wat was dit een leuke verrassing, iedere dag een cadeautje tijdens de decembermaand. Ik werd enorm nieuwsgierig van het grote kerstpakket wat ik thuisbezorgd kreeg eind november. Stiekem had ik al wel gehoopt op mooi ingepakte cadeautjes en keek dan ook mijn ogen uit toen de doos open ging. Voorafgaand aan het uitpakken had ik wel een aantal items waarvan ik verwachtte dat ze hierin zouden zitten, omdat Lisa en ik veel soortgelijke hobby’s hebben. Denk hierbij aan washitape, uiteraard ook eentje met een kerstig printje. Daarnaast verwachtte ik een hoop creatieve spulletjes en wat verzorgingsproducten, aangezien we elkaar proberen te stimuleren voor wat extra me-time. Eigenlijk was ik daarnaast vooral erg benieuwd wat iemand aan de hand van mijn informatie zou uitkiezen, iets wat ik zelf ook zou kiezen? Wat ik uiteindelijk vond van Lisa’s leuke box lees je in mijn artikel!

box swap
De cadeautjes voor Fabiënne

De box swap die ik heb gekregen

Ik heb echt een geweldige box gekregen en elk cadeautje vond ik echt heel erg leuk en bij mij passen. Mijn complimenten Fabiënne hoe je alles heb uitgezocht en met de gedachten er achter bij sommige cadeautjes! Ik kan de cadeautjes verdelen in verschillende categorieën: tijd voor mijzelf, knutsel spullen, sieraden en lekker eten.

Lekker eten

Op 5 december kreeg ik lekker een zak pepernoten. Dat blijft altijd een zwak voor mij. Nog zo’n guilty pleasure is een chocolade reep van Tony Chocolony karamel zeezout. Jammie! En omdat ik vroeger altijd taarten bakte, kreeg ik ook een pak met mix om een boterkoek te maken. Als ik iets meer hersteld ben, ga ik die zeker snel bakken! Ik ben ook echt een theeleut en heb ik kaneelthee gekregen, verrassend lekker. Ohh en vergeet de kerstkoekjes niet, lekker met chocolade.

box swap

Tijd voor mijzelf

Fabiënne weet dat ik als doel heb voor de komende tijd om wat liever voor mijzelf te zijn. En zij heeft cadeautjes bedacht die mij daarbij gaan helpen. Zoals een aantal gezichtsmaskers, ultieme ontspanning uiteraard. Ook heb ik twee boeken van haar gekregen, allebei gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Ik heb ook twee producten van Rituals gekregen van mijn favoriete lijn. Genieten dus! En heerlijke warme fluffy sokken mogen ook niet ontbreken, Fabiënne kent mij te goed haha.

box swap

Knutsel spullen

Wij zijn beide creatief en vinden het heerlijk om te knutselen. Ik heb verschillende stickers in diverse thema’s gekregen. Ook nog leuke stempels. En uiteraard kon washitape niet ontbreken, onze gezamenlijke verslaving. Ik heb ook een boekje met washisheets gekregen, iets nieuws want ik heb het nog nooit eerder gezien. En ik heb gold flakes gekregen, soort bladgoud wat je kan verwerken in allerlei creatieve projecten. Ik heb er al naamkaartjes mee versierd voor kerst. Daarnaast heb ik ook kalligrafie pennen gekregen en een leuke klembord waar ik leuke quotes aan kan ophangen. En spulletjes om cadeautjes nog leuker in te pakken in mijn favoriete kleur koper!

box swap

Sieraden

Fabiënne weet dat ik een zwak heb voor armbandjes. En ik heb dan ook verschillende armbandjes gekregen van haar. Mooie subtiele armbandjes die je leuk met elkaar kan combineren, maar ook leuk om zo los te dragen van elkaar.

box swap

Nog meer cadeautjes

Verder kreeg ik nog leuke kerst servetten helemaal in de kleuren van mijn interieur. Dat was vast een uitdaging om te vinden, want het zijn niet de standaard kerstkleuren haha. Ook kreeg ik nog een doosje vol met fortune cookies, ik ben benieuwd wat ze gaan voorspellen voor mijn toekomst. En ik kreeg het woord “joyful” in hout die ik leuk ergens neer kan zetten.

Onwijs verwend

Al met al ben ik dus gigantisch verwend door Fabiënne, onwijs bedankt! Ik vond het echt heel erg leuk om dit samen met jou te doen en ik zou zeggen zeker voor herhaling vatbaar!

Hebben jullie wel eens een box swap gedaan?

4 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *