Le tour du CCUVN

Zaterdag 13 april organiseert CCUVN een wielerronde ter gelegenheid van hun 40 jarig jubileum. En mijn lieve vader die gaat de tocht fietsen! Ik ben super trots op hem dat hij zich inzet voor dit goede doel wat voor mij natuurlijk heel persoonlijk is.

CCUVN

Le tour du CCUVN

Met deze wielertoertocht in de omgeving Bussum zorgt de stichting voor meer aandacht voor de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa. De opbrengst is bestemd voor onderzoek naar deze ernstige, soms invaliderende ziekte. En dit maakt het zo persoonlijk en belangrijk voor mij, want onderzoek is echt keihard nodig. Vooral onderzoek naar nieuwe medicijnen.

Gesprek bij de arts

Afgelopen dinsdag was ik namelijk weer bij de mdl arts. Om de uitslagen te bespreken van het darmonderzoek van twee weken geleden en het behandelplan door te nemen. En toen kwam de keiharde waarheid. Er zijn geen nieuwe medicijnen voor mij die ik mag proberen in combinatie met mijn stoma. Ik ga dus weer beginnen met Stelara, een medicijn die ik vorig jaar ook had geprobeerd en toen niks voor mij deed. De arts hoopt nu dat het wel gaat aanslaan omdat de ontstekingen kleiner zijn dan vorig jaar. Maar het blijft even spannend en wordt het weer afwachten.

Trots

Ik ben trots op mijn vader. Hij fietst wel vaker grote toertochten en daar ben ik al trots op. Maar nu dat hij zich inzet voor onderzoek naar IBD, dat vind ik zo bijzonder. Alsof hij speciaal voor mij fietst, voor mijn toekomst en voor mijn gezondheid. En natuurlijk voor alle andere lotgenoten die moeten leven met IBD. Natuurlijk ga ik hem dus aanmoedigen 13 april door bij de start en finish te zijn.

Sponsor

En nu een hele brutale vraag. Want hoe gaaf zou het zijn dat hij veel geld bij elkaar kan fietsen?! Hij is daarom nog op zoek naar sponsors die een donatie aan hem willen geven. Dit kan via deze link.

Namens mijn vader, maar ook vooral namens mij en alle lotgenoten, onwijs bedankt!

artikelen die jij misschien ook leuk vindt

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge