Dagelijks leven

Fotodagboek: midweekje in Biddinghuizen

In de week van 7 september zijn Rob en ik nog even op vakantie geweest in eigen land. Even er heerlijk tussenuit met zijn tweeën en Luna niet te vergeten natuurlijk. En de fotocamera ging mee uiteraard. Ik laat je door middel van een fotodagboek zien hoe ons midweekje in Biddinghuizen was.

fotodagboek midweekje Biddinghuizen

Fotodagboek: midweekje in Biddinghuizen

Maandag

De aankomstdag van ons midweekje weg. In de ochtend alle spullen gepakt en in de auto gedaan en daarna was het tijd om te vertrekken. We hadden een vakantiehuisje geboekt op het vakantiepark van Europarcs. Een heerlijk huisje en een prima park. Die dag zelf hebben wij niet meer zoveel gedaan, behalve wat eten besteld en met Luna gelopen in de omgeving. Wel kon ik nog genieten van een mooie zonsondergang. Hup camera pakken en foto’s maken. Ook even creatief gedaan met grassprieten en mooie luchten fotograferen.

fotodagboek midweekje Biddinghuizen

 Dinsdag

Helaas vandaag wat gemiezer en wat regen. Maar dat mag de pret niet drukken. We besloten om naar Elburg te rijden en daar wat rond te lopen. Als lunch een lekker visje gehaald bij de vishal. En lekker rondgesnuffeld in de winkelstraat, allemaal leuke boetiekjes. Ik ben ook nog even naar een kringloopwinkel geweest. Ik vond er een mooie windlichthouder die ik ga omtoveren tot een lamp. En een knuffel voor Luna die ze lekker kan gaan slopen. Verder heeft Rob wat boodschappen gehaald en zijn we daarna richting het vakantiepark gegaan.

Elburg

Woensdag

Vandaag stond er een leuke date op het programma. Ik heb met Marlou afgesproken. We hebben al een tijd contact via Instagram en we vonden beide wel dat het tijd werd om in real life af te spreken hihi. We gingen een stuk wandelen op de heide en hebben heerlijk gekletst. De tijd vloog voorbij (altijd een goed teken). Ook heb ik mooie foto’s kunnen maken van de heide. Bij terugkomst op het vakantiepark besloot ik om het verder rustig aan te doen en ging Rob met Luna wandelen. Ik heb even nog aan mijn blog kunnen werken, een product kunnen uittesten en ik had ook mijn haakspullen mee. Een lekker dagje.

heide

Donderdag

De laatste volle dag alweer. Het werd tijd voor een lange wandeling samen met Rob en Luna. Dit keer reden we richting de Veluwe om in het bos te lopen. Bepakt met wat eten en drinken en natuurlijk mijn fotocamera, begonnen we aan de wandeling. Luna kan echt genieten van in het bos lopen, lekker overal snuffelen en kijken of ze sporen kan vinden van konijnen of een ander dier. Het blijft een jachthond. En terwijl zij haar neus achterna loopt, ben ik op zoek naar mooie plaatjes om vast te leggen met de camera. En daar zie ik ineens een paddenstoel, ultieme herfstgevoel. Nadat ik de eerste heb ontdekt, zie ik er steeds meer. Mijn fotografiehart maakt een sprongetje. We hebben ruim 1,5 uur gelopen en heerlijk genoten. Het zonnetje wat door de bomen schijnt, de frisse bosgeur en de mooie natuur. Met een voldaan gevoel gaan we weer richting ons huisje. De rest van de dag en avond plof ik lekker neer op de bank hihi.

fotodagboek

Vrijdag

Het was helaas weer tijd om naar huis te gaan. Zo’n midweekje vliegt voorbij. Helaas was de afsluiter niet helemaal fantastisch. Ik kreeg namelijk een blaasontsteking als souvenir mee naar huis. Dus hop langs het ziekenhuis en even een antibioticum kuurtje regelen. Maar dat kan de vakantie niet meer verpesten in ieder geval. We hebben weer mooie herinneringen kunnen maken en kunnen genieten van paar dagen weg.

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *