Dagelijks leven

Een nieuwe website, een nieuwe ik en een nieuwe aanpak

De maand september staat in het teken van vernieuwing. Na een maand blogpauze ging 1 september mijn vernieuwde site online met nieuwe lay-out en nieuwe logo. En de afgelopen 3 maanden heb ik een coachtraject gevolgd bij Marloes om te leren hoe ik ook online mijn echte ik kan laten zien. Nu wordt het tijd voor een nieuwe aanpak en ik leg je in dit artikel uit hoe dat gaat gebeuren.

Nieuwe aanpak: maandthema’s

Vanaf oktober ga ik werken met maandthema’s. Elke maand bespreek ik een ander thema wat te maken heeft met chronisch ziek zijn. Waarom ik kies voor maandthema’s? Ik kan dan wat dieper op onderwerpen in gaan zonder dat het ellenlange teksten gaan worden. Maar ook maak ik het voor mijzelf wat makkelijker. En dat is ook mooi meegenomen natuurlijk. Maar het belangrijkste is dat ik jou beter kan inspireren, informeren en dat je wel beter herkenning kan vinden in onderwerpen.

Oktober staat in het teken van vermoeidheid

De maand oktober staat in het teken van vermoeidheid. Een onderwerp waar ik dagelijks mee te maken heb. Zeker nu na mijn onverwachte operatie van afgelopen zaterdag waarbij mijn galblaas is verwijderd. Ik zal vertellen waar ik tegen aan loop in mijn dagelijkse leven met vermoeidheid bijvoorbeeld. Maar ik zal ook tips delen waar jij wat aan kan hebben. Ook op mijn Social media kanalen zal ik dit thema dan meer bespreken in de komende maand.

Vaste rubrieken

Daarnaast blijft “Genieten van de kleine dingen” een vaste rubriek. Die zet ik vanaf nu elke eerste dag van de maand online. Een lijstje die ik deel met mijn blijheidsmomenten van de afgelopen maand. Want ondanks alle shit, zijn er nog genoeg dingen waar ik wel van kan genieten. Maar naast “Genieten van de kleine dingen” komt er ook een nieuwe vaste rubriek, namelijk “Lieve Lisa”. Een rubriek waar jij je dilemma’s, vragen of dingen waar jij tegen aan loopt kan insturen naar mij via het contactformulier of via crohnenik@gmail.com. Dan ga ik daar antwoord op geven en dat artikel komt elke 15e van de maand online.

Input van jou

En nu ik met de maandthema’s ga werken, kan ik jou input verwerken. Wil jij meer weten over het onderwerp vermoeidheid, laat het mij dan ook zeker weten. Stuur mij gerust een berichtje of laat het in een reactie hieronder weten waar jij over wilt lezen.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *