Dagelijks leven

Fotoverslag vakantie Hoenderloo: een weekje winter wonderland

Vorige week waren Rob en ik lekker een midweek weg in eigen land. En wat hadden wij het getroffen, zondag en maandag had het gesneeuwd. Dus wij waanden ons in een heuse winter wonderland. Wat een magische week was het. En we hadden ook nog is een heerlijk huisje met open haard én sauna. Het is tijd voor een fotoverslag van de vakantie in Hoenderloo.

fotoverslag vakantie hoenderloo

Fotoverslag vakantie Hoenderloo: winter wonderland

Wij hadden een huisje gehuurd op een Landal park in Hoenderloo. Heerlijk in de natuur, lekker met Luna wandelen en genieten van de open haard en de sauna in het huisje. Ik was er ook echt aan toe: even er op uit, even weg, even in een andere omgeving. Want ook al zit ik in een opvlamming momenteel, het is wel goed voor mij om toch even op vakantie te gaan. Vooral voor mijn mentale gesteldheid is het goed.

sneeuw hoenderloo

Wandelen in de natuur

Vanaf het vakantiepark konden wij zo de natuur inlopen. Dat hebben wij dan ook zeker gedaan. Een leuk feitje, de foto hierboven heb ik gemaakt direct naast ons huisje. Wij zaten aan de rand van het park en konden dus zo de natuur inlopen. En wat was het magisch in de sneeuw. Toch bijzonder om dat zo mee te maken. Het was wel ploeteren door de verse sneeuw hoor haha, een hele workout. Dus na de wandeling lekker opwarmen met een warme choco bij de open haard. En daarna ontspannen in de sauna.

Ontspannen

De vakantie stond ook in het teken van ontspannen. Lief voor mijzelf zijn. Ik had ook een aantal boeken meegenomen om te kunnen lezen. En uiteraard ging mijn fotocamera ook mee. Ontspanning en fijne afleiding.

sneeuwfoto's 2021

Deze vakantie stond dus in het teken van ontspannen, genieten en toch ook luisteren naar mijn lijf. Woensdag bleef ik dan ook een dagje in het huisje. De wandeling van de dag ervoor voelde ik in mijn lijf. Ik heb dan ook de hele dag een boek gelezen, genieten van de winterse uitzicht.

Ugchelse bos

Donderdag was het weer tijd voor een wandeling, dit keer in het Ugchelse bos. Dit keer liep het ook iets beter omdat de sneeuw al wat was aangestampt haha. Bepakt met een kop thee, fotocamera en een warme jas, gingen wij wandelen. Luna geniet trouwens ook echt van de sneeuw inmiddels. Wie had dat verwacht van onze Griekse hond.

ugchelse bos sneeuw

Na de heerlijke wandeling waren wij weer in ons huisje. Uiteraard weer opwarmen met een warme choco bij de open haard. Hier kan ik eigenlijk wel aan wennen hoor. Helaas kan het niet eeuwig vakantie zijn haha en dat zal vast ook niet meer leuk zijn dan.

Terugkijken op een fijne vakantie

Ik kan in ieder geval terugkijken op een fijne vakantie. Mooie wandelingen gemaakt wat ik zelf niet eens had verwacht dat ik dat kon doen. Genoten van een winter wonderland. Genoten van het luxe huisje met sauna en open haard. En uiteraard genoten van mijn gezelschap. Een vakantie waar ik aan toe was en een vakantie die ze niet meer van mij kunnen afpakken.

fotoverslag vakantie hoenderloo

2 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *