Dagelijks leven

Ik moet even keuzes maken

De titel zegt het al, ik moet even keuzes maken. Niet omdat het met mijn gezondheid slechter gaat, juist het tegenovergestelde eigenlijk. Juist omdat het wat beter met mij gaat, komen er ook nieuwe dingen op mijn pad. Maar wel dingen die even aandacht en energie verdienen. Om het voor mij nog wel leuk te houden, ook voor mij is balans nog noodzakelijk, moet ik even keuzes maken.

keuzes maken

Keuzes maken

De afgelopen jaren ben ik, al zeg ik het zelf, een expert geworden in keuzes maken. Maar dan omdat het met de ziekte van Crohn niet goed ging. En dan voornamelijk om te kiezen om nee te zeggen. Het gaat nu echt beter met mij en beetje bij beetje krijg ik mijn leven weer terug. Ik krijg steeds meer energie en daardoor ga ik uiteraard meer dingen ondernemen. Alleen nu is het ook belangrijk dat ik een balans blijf houden. En dat ik nu ook keuzes moet maken.

Nieuw avontuur

Afgelopen woensdag stapte ik in de auto om richting Den Haag te rijden. Ik had een belangrijke afspraak. Een afspraak wat er voor zorgde dat ik weer aan mijn toekomst kan werken. De afgelopen maanden ben ik achter de schermen al druk bezig geweest. Gesprekken met het UWV gehad, een werkfit traject begonnen en heel veel nadenken over ideeën. Nu is het zover: ik heb mij ingeschreven bij de KvK. Ik ga voor mijzelf beginnen!

Comfy & Cosy by Lisa

Ik ga een webshop beginnen. Een webshop met spullen die mij helpen een slechte dag door te komen. Denk aan grote dekens, warme sloffen en sokken, kruiken en uiteraard thee. Ik heb er echt onwijs veel zin in, de website krijgt echt al vorm. Alleen nu komt het, mijn aandacht en energie gaat daar nu naar toe. Daardoor heb ik besloten om even een kleine pauze in te lassen voor Crohn & ik. De komende weken komen er even geen nieuwe blogs. Gelukkig staat er genoeg leesmateriaal hier op de site, dus je zal je vast niet vervelen haha. Als Comfy & Cosy online is en alles op rolletjes loopt, ga ik uiteraard weer bloggen. Want ik heb nog genoeg met je te delen. Tot heel snel!

2 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *