Dagelijks leven

De eerste meeting, in 1 woord wauw

Afgelopen woensdag was het dan zover! Mijn eerste meeting door mij georganiseerd. Een meeting voor mensen met een chronische ziekte om lotgenoten te ontmoeten. Een dagje uit en gezellig kletsen met elkaar. Over het ziek zijn, maar ook genoeg over wel leuke dingen.

meeting chronische ziekte

Meeting voor mensen met een chronische ziekte

Waarom ik een meeting organiseerde, kon je al eerder lezen op mijn blog. Mijn hoofddoelen waren lotgenoten ontmoeten en leren kennen, een dagje weg zijn en mij niet alleen voelen. Het niet alleen over ziek zijn hebben, maar juist ook over leuke onderwerpen praten. Aan één woord genoeg hebben, geen uitleg te hoeven geven hoe het is om chronisch ziek te zijn. Want we zitten tenslotte allemaal in hetzelfde schuitje.

In één woord: WAUW

Zo kan ik wel de meeting beschrijven, in één woord wauw! Want het was echt geslaagd, geweldig en fantastisch. Ondanks de regen haha. Zulke lieve en fijne mensen. Alsof we elkaar al jaren kende. Het ging allemaal zo soepel en sommige beschreven het zelfs als thuis komen. Ik vond het zo bijzonder. Bijzonder om te zien hoe iedereen met elkaar in gesprek ging. Bijzonder hoe snel je echt iets persoonlijks kon vertellen tegen mensen die je eigenlijk niet kent. Mooi om te zien hoe snel er een band groeiden tussen iedereen.

Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort

De eerste meeting vond plaats in Dierenpark Amersfoort. We hebben dan eerst ook even een stukje door het park gelopen. Na een uur zijn we met zijn allen gaan lunchen in het restaurant op het park. Even bijtanken, opwarmen en de beginnende knorrende buikjes te vullen met lekker eten. Na de lunch zijn we verder op ontdekkingstocht gegaan. En als afsluiter deden we nog een drankje met elkaar. Iedereen had de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je weg ging, want iedereen heeft een andere energieniveau uiteraard. Zo bleef het voor iedereen even leuk en haalbaar.

Voor herhaling vatbaar

Iedereen kwam tot dezelfde conclusie: het was zeker voor herhaling vatbaar. Ik ben dan ook al druk bezig met het plannen voor een nieuwe meeting. Als ik een nieuwe datum heb geprikt, dan laat ik het zeker weten aan jullie. Want ik begreep dat er ook interesse is in een meeting van mensen die er afgelopen woensdag niet bij konden zijn. Hou mijn blog en social media in de gaten!

groepsfoto meeting
Dank je wel Agnes, Fons, Laila, Lisa, Mandy, Ricardo, Shanna, Suzanne, Yousra en Yvette voor jullie gezelligheid

2 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *