Dagelijks leven

Herfst: 5x mijn favoriete seizoen

Ik hou van de herfst, echt mijn favoriete seizoen! Vallende blaadjes, mooie warme kleuren, pompoenen en de dagen die weer steeds korter worden. Kaarsjes aan en grote koppen thee, zo kom ik de dagen en avonden wel door. En stiekem komt Kerst steeds dichterbij! Sinds ik ziek ben, vind ik de herfst nog fijner en ik ga je uitleggen waarom.

herfst favoriete seizoen

Herfst, favoriete seizoen lifehacks

Dekentjes, warme sokken, comfortabele huispakken, pantoffels, warme kruiken. Ik kan wel eventjes door gaan, als het maar comfy, fluffy en cosy is. Ik vind dit persoonlijk echt de lifehacks voor chronisch zieken. En met de herfst kan ik dit gewoon weer allemaal er bij pakken. Het maakt een slechte dag in ieder geval comfortabeler.

Bingewatchen

In de zomer heb ik altijd een beetje last van een schuldgevoel als ik binnen blijf zitten terwijl het buiten goed weer is. In de herfst kan ik dan ook zonder schuldgevoel gewoon weer lekker series bingewatchen. Want wat moet je anders als het regent en stormt buiten? En voor mij een ideale en perfecte rust moment. Kleine win-win situatie!

Warmte

De vloerverwarming kan weer aan en een kop warme thee of chocolademelk mag niet ontbreken. Maar ik vind het dus ook heerlijk om een soep te nemen als lunch. Heerlijk verwarmend na een wandeling in het gure herfstweer met Luna. Tomatensoep is toch wel favoriet hier.

Sweaterweather

Jaaaaa, de truien en vesten mogen weer tevoorschijn komen! Ik hou er van, heerlijk om in weg te kruipen. Voor mij zijn dat toch wel echt kleine blijheidsmomentjes. En nog een voordeel, door de warmte van de truien en vesten heb ik iets minder last van mijn gewrichten.

Herfstwandeling

En als dan toch het herfst zonnetje schijnt, ben ik ook wel echt even buiten te vinden. Lekker een stukje met Luna lopen. Genieten van de warme kleuren van de natuur. Frisse neus halen. En uiteraard even mijn hoofd leeg maken en gewoon even offline zijn.

3 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *