Dagelijks leven

Een dank je wel voor jou!

Afgelopen zaterdag was het zo ver, Crohn&ik bestond vier jaar! Vier jaar geleden besloot ik om een blog te starten. Het is een cliché, maar wat vliegt de tijd zeg! Ik vond het een bijzondere mijlpaal om er bij stil te staan en er een blogartikel over te schrijven. Want zonder jou lieve lezer, had ik het nooit vier jaar lang volgehouden.

ballonnen

Crohn&ik 4 jaar!

Wat heb ik toch veel mooie dingen mogen meemaken door mijn blog. Meer bekendheid mogen creëren voor de ziekte van Crohn door verschillende interviews en projecten waar ik aan mee mocht werken. Anderen mensen kunnen helpen met mijn verhaal. Gastblogger mogen zijn voor andere websites. Maar de belangrijkste is toch wel lotgenootjes leren kennen.

Niet meer zo alleen

En daar komt mijn dank je wel naar jou toe! Want dankzij jou voel ik mij niet meer zo alleen. Door het contact wat ik met jou heb, weet ik nu inmiddels dat ik niet alleen in deze strijd van het ziek zijn zit. Wij zijn niet alleen. Dat geeft mij echt een fijn gevoel! Het geeft mij zelfs een boost om door te blijven gaan met bloggen. Om mijn verhaal nog steeds te blijven delen hier op mijn site. Vier jaar geleden had ik gehoopt dat één iemand mijn verhaal zou lezen en die droom is dubbel en dwars uitgekomen. Elke dag vinden jullie mijn blog en wordt mijn verhaal gelezen. Dat geeft mij toch wel een trots gevoel.

Dankbaar

Ik ben onwijs dankbaar voor de afgelopen vier jaar. Ik heb heftige shit meegemaakt, ik heb steun gekregen van allemaal lieve volgers, er zijn zelfs vriendschappen ontstaan door mijn blog en meetings. Toen ik vier jaar geleden ben begonnen, had ik dit absoluut niet kunnen voorstellen. Dagelijks heb ik contact met lotgenootjes, helpen wij elkaar en bieden wij elkaar een luisterend oor. Ik wil jou, lieve volger, zo onwijs erg bedanken! Dank je wel voor de mooie vier jaren hier op mijn blog en social media kanalen. Op naar nog meer mooie jaren met elkaar!

Wat staat jou het meeste bij van de afgelopen vier jaar?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *