Dagelijks leven,  Tips

Love your energy, een cursus die mij verder hielp

In november volgde ik de cursus Love your energy van Nayana. Het was voor mij het juiste moment om hier mee te beginnen. Ik voelde mij namelijk nog erg beperkt in mijn energie en ik wou kijken wat ik er zelf aan kon doen om wat meer energie te krijgen. Ik vertel je vandaag wat ik tijdens de cursus geleerd heb en wat ik momenteel toepas in mijn leven.

love your energy

Love your energy

Wat Nayana zelf zegt over de cursus is het volgende: Leer in deze cursus alles over levensenergie, chakra’s, de frequentie van emoties en gedachtes, zelfhelend vermogen van het lichaam, zelfliefde en mindset. Ook geef ik informatie over voeding, kristallen en oliën en hoe deze kunnen bijdragen aan je energieniveau. Een maand lang deel ik informatie, inspiratie en praktische tips en adviezen. Deze hebben mij ontzettend geholpen. Ik ben van jarenlang intens moe naar energieker en blijer dan ooit gegaan. Aan het eind van deze cursus heb jij veel tips en tricks die je kunt inzetten om je energie in balans te houden. Je voelt je energieker en lichter, meer verbonden met de wereld om je heen maar bovenal verbonden met jezelf.

Mijn ervaring

Zoals je hierboven heb kunnen lezen, kreeg ik op veel informatie op meerdere vlakken. Ook veel informatie waar ik nog niks vanaf wist. Zo heb ik veel geleerd over de chakra’s en zou ik mij daar best meer in willen verdiepen. Maar ook heb ik veel inzichten gekregen in wat emoties en prikkels met mijn energieniveau doen. Daarnaast had ik veel aan de tips tegen overprikkeling, maar ook over de tips wat voeding voor effect op je energieniveau kan hebben. Zo probeer ik als lunch tegenwoordig iets warms te eten, zodat mijn lichaam tijdens het verwerkingsproces het niet nog eens hoef te verwarmen wat gebeurt met een normale boterham.

Een ander opdracht die ik kreeg tijdens de cursus was een ode aan mijn lichaam te schrijven. Een zware opdracht, dat geef ik toe, maar daarna voelde ik mij echt opgelucht en een stukje lichter. Nog een eye opener was de opdracht over energiebalans. Ik heb een lijst gemaakt met de dingen die mij energie geven en een lijst met de dingen die mijn energie kost. En probeer het dan in balans te krijgen met uiteraard meer dingen die energie geven dan dingen die energie kost. Ook kreeg ik handige tips om leren nee te zeggen en beter je grenzen aan te geven. Nayana bespreekt het echt heel uitgebreid en geeft praktische handvatten.

Het kopje zelfliefde en mindset vond ik confronterend. Dit zijn twee dingen waar ik nog heel graag aan wil gaan werken. Ik merk dat ik belemmerende gedachtes heb en dat ik heel negatief naar mijzelf kijk. Ik kijk misschien te veel door de negatieve bril. En dat vreet energie. Een mooi iets om hier dus wat aan te veranderen en daar ligt mijn focus dus de komende tijd op.

De cursus wordt afgesloten door een healing op afstand. En wat is dat een prachtige ervaring. Ik voelde duidelijk wat gebeuren toen Nayana bezig was met de healing. In het begin voelde ik mij heel zwaar, alsof mijn lichaam van lood was. En ontzettend moe was ik. Maar halverwege vond er een keerpunt plaats en begon ik mij lichter te voelen. Alsof er een zware last van mij afviel. Nayana heeft zich ook gefocust op mijn buikgebied en daar was het dan ook flink aan het borrelen. Er gebeurde letterlijk iets in mijn lichaam.

Interesse gekregen?

Wil jij meer grip op jouw energie? Beter naar je lichaam leren luisteren? De verbinding met jouw hart en intuïtie versterken? Je weer blij en enthousiast voelen? Praktische tips die je makkelijk kan toepassen in jouw leven? Erachter komen wat jouw drijfveren zijn? Leven vanuit de diepere kern in jou? Jouw mindset transformeren? Meld je dan nu aan bij Nayana, info@lovethismoment.nl, en begin 27 januari met de tweede editie van deze cursus! Ik kan het je in ieder geval aanraden.

3 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *