Genieten van de kleine dingen

Zeevonk gezien en coronaproof uitjes gedaan

De rubriek Genieten van de kleine dingen is een overzicht van al mijn blijheidsmomentjes van de afgelopen maand. Ik ben dit gaan bijhouden toen ik heel erg ziek was en ik op zoek ging naar wat positiviteit. Ik kwam er toen achter dat hoe ziek ik mij ook voelde er elke dag toch wel een momentje was waar ik van kon genieten. Misschien kan jij dit overzicht wel gebruiken als inspiratiebron en daarom ben ik er door mee blijven gaan. Mijn maand juni bestond onder andere uit een weekje weg, zeevonk zien en coronaproof uitjes doen. Benieuwd naar het hele lijstje? Lees dan gauw verder.

coronaproof uitjes

Genieten van de kleine dingen

 • Ik maakte een chocolate chip boterkoek, een nieuw recept voor mij, en wat pakte dat goed uit. We hebben gesmuld
 • Voor het eerst dit jaar bij mijn ouders de BBQ aangestoken, ook dat was smullen
 • Één van de coronaproof uitjes was picknicken in een park met Diana! Super gezellig, we hebben lekker kunnen kletsen onder het genot van hapjes. We troffen het ook nog met het weer
 • Een moment van trots voelde ik toen ik voor mijzelf opkwam en naar mijn gevoel luisterde en daar naar heb gehandeld
 • Ik geniet van mijn favo series die weer op tv zijn, zoals The good doctor en Station 19
 • Voor vaderdag ben ik bezig met een fotoboek te maken van onze reis naar Londen afgelopen december. Zo leuk om weer alle foto’s terug te zien
 • Samen met Rob kijken we op een regenachtige zaterdag de serie Chernobyl, erg indrukwekkend en bizar eigenlijk dat zoiets kon gebeuren
 • Ik ga weer een keer richting Suzanne, we hebben dit keer een paspop op maat gemaakt. Heel grappig om dat te doen!
 • Ook werd ik gebeld voor een kennismakingsgesprek om eventueel vrijwilligerswerk te doen. Spannend, maar heb er zin in
 • Kleine zusjes worden groot, ik mocht met Tessa mee om een appartement te bezichtigen voor haar
 • Ik kan echt helemaal de slappe lach krijgen van taco’s eten. Wat een gepruts is dat toch altijd hahaha (wie heeft de ultieme tip om taco’s te eten zonder dat ze breken?)
 • Nog een idee voor coronaproof uitjes, gezellig met vriendinnen in de tuin zitten en kletsen. Ik heb met Laila en Shanna afgesproken. We hebben gezellig bij Laila in de tuin gezeten en de hele avond en begin van de nacht gekletst
 • Tessa maakte een lekkere high tea die we als lunch hebben gegeten, jammie
 • Halverwege juni gingen Rob, ik en Luna een midweekje weg naar Putten. Elke dag gewandeld, veel foto’s gemaakt en gewoon keihard genoten van even weg van thuis zijn
 • In juni was het ook de collecteweek van de Maag Lever Darm Stichting en had ik een online collectebus. Mijn doel was om €250 op te halen en dat heb ik gewoon bereikt!
 • Vond ik op vakantie gewoon de perfecte spijkerjas voor mij, helemaal happy er mee
 • Sinds ik een bullet journal heb, heb ik Tessa en mijn moeder er mee aangestoken. We proberen dan ook paar keer per maand bij elkaar te komen om een dagje in onze bullet journals te werken
 • Ik had weer een les van de fotografie cursus die ik bij Lieke volg. Weer leuke opdrachten gekregen, die ik meteen kon gaan uitproberen
 • Één van de opdrachten was om eens in de nacht te gaan fotograferen. Dat kwam mooi uit, want Tessa en ik waren van plan om die nacht naar Katwijk te gaan om zeevonk te spotten. Zeevonk hebben we gezien én ik heb ook nog eens super gave foto’s kunnen maken waar ik echt heel trots op ben. Klik hier om één te zien
 • Ik heb besloten om een traject te volgen bij Marloes van Goals on Heels. Zij gaat mij helpen met hoe ik authentiek kan communiceren online, zowel op mijn blog als op mijn social media.
 • De maand eindige even niet zo fijn, ik werd geopereerd. Maar wat ik wel echt heel lief vond en wat mij vrolijk maakte, waren de kaartjes die ik allemaal ontving afgelopen week. Bij één kaartje zat ook nog eens een heel lief armbandje met de tekst topper

Wat waren jouw blijheidsmomentjes afgelopen maand?

coronaproof uitjes

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *