Dagelijks leven

Spontaan nachtje weg voor onze trouwdag

Afgelopen zondag waren Rob en ik 10 jaar bij elkaar en dan ook nog eens twee jaar getrouwd. Een mooi moment om de liefde te vieren vonden wij. Daarom gingen wij spontaan een nachtje weg. Zaterdagochtend geboekt en zondag al lekker weg. Luna mocht natuurlijk ook mee en zo gingen wij met zijn drietjes genieten van een overnachting in Velsen.

spontaan nachtje weg

Spontaan nachtje weg, voor herhaling vatbaar

Spontaan iets ondernemen, ik hou er van. Juist sinds ik chronisch ziek ben eigenlijk. Ik kan dan juist goed gebruik maken van de goede dagen en volop extra genieten. Zo ook afgelopen weekend. En onze trouwdag vieren en jubileum was een heel mooi moment ook nog eens. Ik vond het dan ook zeker voor herhaling vatbaar, het was een fijn oplaadmoment. Even in een andere omgeving en mooie herinneringen maken.

IJmuiden strand

Zondagmiddag gingen wij eerst even naar IJmuiden strand. Een wandeling in de duinen en over het strand. Er stond wel aardig wat wind, maar het zonnetje scheen heerlijk. Ook waren er erg veel kitesurfers actief. Zo’n leuk gezicht al die vliegers op zee.  Na de strandwandeling gingen wij richting ons hotel/huisje.

ijmuiden strand

Hotel Herberg 1883

Wij hadden een overnachting geboekt bij Hotel Herberg 1883 in Velsen. Het is geen standaard hotel, maar je slaapt daar in een soort huisje. Eenmaal daar aangekomen en gesetteld, gingen we even bijkomen en lekker tv kijken. Luna lag al meteen heerlijk op bed haha. Die weet de beste plekjes meteen te vinden.

hotel herberg 1883

Een voordeel van het corona situatie is dat alle maaltijden in ons huisje werden bezorgd. Ik vind dat toch net wel even wat meer ontspannen als we met Luna weg zijn, dan haar meeslepen naar een terras of restaurant voor het diner. Rob en ik hadden een lekker broodje hamburger besteld. Na het eten nog even een rondje gelopen op het park tussen de buitjes door en daarna in het huisje een nieuw spelletje, Qwixx, gespeeld. Wij kenden het nog niet, maar het is zeker een leuk spelletje.

spontaan nachtje weg

Maandagochtend werden we gewekt met ontbijt via roomservice. Heerlijk een ontbijtje op bed, Luna lag natuurlijk eerste rang haha. Het is en blijft een straathondje en weet precies het eten te vinden, maar ze heeft wel haar manieren en wacht netjes af tot ze wat krijgt van ons. Na het ontbijt gingen we de spulletjes inpakken en weer richting huis. Het bleef de hele ochtend regenen en daar zijn wij alle drie geen fan van. Al met al kijk ik terug op een geslaagd nachtje weg en hebben we weer mooie herinneringen gemaakt.

spontaan nachtje weg

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *