Genieten van de kleine dingen

Ik ben gevaccineerd!

De rubriek Genieten van de kleine dingen is een overzicht van al mijn blijheidsmomentjes van de afgelopen maand. Ik ben dit gaan bijhouden toen ik heel erg ziek was en ik op zoek ging naar wat positiviteit. Ik kwam er toen achter dat hoe ziek ik mij ook voelde er elke dag toch wel een momentje was waar ik van kon genieten. Misschien kan jij dit overzicht wel gebruiken als inspiratiebron en daarom ben ik er door mee blijven gaan. In de maand mei werd ik gevaccineerd tegen het corona virus! Benieuwd naar het hele lijstje? Lees dan gauw verder.

gevaccineerd

Genieten van de kleine dingen

 • Ik kocht een fotolijstje om een mooi plaatje in te lijsten wat ik heb gekregen van een lief lotgenootje
 • Een dagje bij mams geweest, lekker geluncht, gekletst en met de hondjes gelopen
 • Mijzelf getrakteerd op een toilettasje speciaal voor de spulletjes van Saar
 • Begonnen met seizoen 4 van The Good Doctor
 • Er waren geen bijzonderheden op de echo te zien die ik kreeg vanwege verhoogde lever waardes
 • Ik las 3 boeken in de maand mei en ik heb al bijna mijn reading challenge gehaald
 • Eindelijk was het zo ver, ik mocht beginnen aan fase 3 van het CDED dieet. Mijn eerste vrije dag bestond uit een broodje met oude kaas als lunch en zelfgemaakte pizza als diner, goddelijk!
 • Ik bezocht eindelijk weer de kapper, het geeft toch altijd een goed gevoel
 • Samen met Tessa lekker gewinkeld in een tuincentrum. Ik kwam met 3 nieuwe bloempotten thuis
 • Ik plaatste een oproep op Instagram om een team te maken met medebloggers en zo ontstond er The Bloonies (bloggende spoonies)
 • Een avondje bij schoonouders geweest en we hadden een luxe rijsttafel besteld
 • En eindelijk was het zo ver. Na 3 maanden hard werken met het dieet en geen sushi mogen, mocht ik dan eindelijk sushi eten. OMG wat is dat toch een partijtje lekker. Ik heb er echt onwijs van genoten
 • 19 mei was het wereld IBD dag en ik vond het zo mooi om te zien hoeveel aandacht er aan werd besteed
 • Ik kocht pioenrozen voor mijzelf
 • Voor Anna maakte ik een zelfgemaakte verjaardagskaartje
 • Spontaan een nachtje weg geboekt samen met Rob voor onze trouwdag. Wat was dat genieten, benieuwd wat we deden, lees dan dit artikel
 • Begonnen met het nieuwe seizoen van The Handmaid’s Tale
 • Rob en ik kregen nog een mooie bos bloemen van mijn ouders voor onze trouwdag
 • Ik trakteerde mijzelf op een nieuwe jurk en nieuwe schoenen
 • In de laatste week van mei ben ik dan eindelijk voor de eerste keer gevaccineerd! Geen rare bijwerkingen gehad gelukkig
 • En de laatste dagen heb ik heerlijk genoten van het zonnetje dat scheen. Lekker in de tuin gezeten, in een boek lezen en werken aan mijn kleurtje en hadden we een BBQ bij schoonouders. Daar genoot ik van de mooie blauwe regen en de groene halsbandparkieten.

Hoe was jou maand mei? Welke blijheidsmomenten heb jij mogen ervaren?

genieten van de kleine dingen

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *