Tips

Mijn Netflix tips voor een ontspannen middag

Netflix is toch wel mijn beste vriend geworden sinds ik chronisch ziek ben. Het is een fijn tijdverdrijf en ik ben eigenlijk nooit uitgekeken. Er staat zoveel op natuurlijk. Van spannende series tot series die gewoon lekker weg kijken. Ik deel je vandaag mijn favoriete Netflix tips voor een ontspannen middag.

netflix tips ontspannen middag

Netflix tips voor een ontspannen middag

Ik heb soms van die dagen dat ik wel graag Netflix kijk, maar niet zo veel concentratie heb. Dan zijn series die lekker weg kijken ideaal. De wat luchtige series, geen zware kost. Zeker op de slechtere dagen is dit wel fijn om de dag mee door te komen. Fijne afleiding vind ik het altijd en de tijd gaat toch ietsjes sneller als je in een goede serie zit haha. Wat dat betreft heb ik ook wel weer zin in de herfst en winter. Als het toch wat slechter weer wordt. Dat het buiten regent en ik lekker onder een dekentje op de bank een serie aan het bingewatchen ben.

Series die lekker weg kijken:

Inmiddels heb ik al een aantal van zulke series verslonden en deel ik graag met jou mijn favorieten. Wees gewaarschuwd, er zitten twee Kerst series tussen haha. Ik ben een tikkeltje verslaafd aan de Kerst, dus dat kan gewoon niet ontbreken in dit lijstje. Maar het zijn wel series die je niet per se pas hoeft te kijken als het Kerst is. Dit is mijn lijstje met mijn favorieten:

 • The bold type
 • Emily in Paris
 • Virgin River
 • Firefly Lane
 • Atypical
 • Hjem til Jul
 • Dash & Lily
 • Nailed it
 • Gilmore Girls
 • Never have I ever
 • Jane the virgin
 • Sweet magnolias
 • Ginny & Georgia
 • Workin’ moms

Heb jij nog tips voor een leuke serie? Laat het in een reactie hieronder weten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *