Genieten van de kleine dingen

Beetje bij beetje krabbelde ik op

De rubriek Genieten van de kleine dingen is een overzicht van al mijn blijheidsmomentjes van de afgelopen maand. Ik ben dit gaan bijhouden toen ik heel erg ziek was en ik op zoek ging naar wat positiviteit. Ik kwam er toen achter dat hoe ziek ik mij ook voelde er elke dag toch wel een momentje was waar ik van kon genieten. Misschien kan jij dit overzicht wel gebruiken als inspiratiebron en daarom ben ik er door mee blijven gaan. De maand februari stond in het teken van herstellen en opkrabbelen nadat ik in januari corona heb gehad. Benieuwd naar het hele lijstje? Lees dan gauw verder.

opkrabbelen

Genieten van de kleine dingen

 • Voor Comfy & Cosy mocht ik een aantal nieuwe producten ontvangen! Zo kreeg ik zes smaken thee binnen, heerlijke geurkaarsen, nieuwe kleuren van de kruiken en op de valreep nog mooie wenskaarsen
 • Ik ontving ook wat nieuwe kleding waaronder een heerlijke trui wat ik als jurk kan dragen
 • Gezellig met de overbuurvrouw een kopje thee gedronken en een gebakje gegeten
 • Het was weer tijd om even mijn eigen kamer flink op te ruimen zodat ik daar vaker kan zitten om te werken
 • Ik had een heerlijke Netflix avond en keek een aantal films
 • At ik het heerlijkste toetje ooit, wentelteefje van suikerbrood met kaneelijs
 • Op kraambezoek geweest bij mijn lieve peetkind, wat een droppie
 • Een dagje voor mijzelf gehouden, comfy kleding aan en doen waar ik zin in heb. Dit keer lekker in een boek gelezen
 • Ik ging met Joyce een middagje op pad. Eerst gezellig lunchen en daarna naar de film Marry me geweest
 • Mijzelf getrakteerd op twee mooie illustraties om in te lijsten en op te hangen in mijn eigen kamer
 • Lekker veel geknuffeld met Luna op de dagen dat ik mij iets minder goed voelde door de bijwerkingen van mijn medicijnen
 • Mams die een eigengemaakte soep kwam brengen zodat ik niet hoefde te koken
 • De Netflix serie Inventing Anna gekeken, aanrader!
 • Ik had een leuk online feestje van Buddies
 • Afgelopen zaterdag heb ik eindelijk Nicky mogen ontmoeten! Na een jaar online contact hebben gehad, was het nu tijd om elkaar in echt te zien. Wat was het bijzonder, gezellig en o zo vertrouwd. Op naar een mooie vriendschap

Hoe was jou maand februari?

genieten van de kleine dingen feb 22

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *