Genieten van de kleine dingen

Van lotgenoten naar vriendinnen

De rubriek Genieten van de kleine dingen is een overzicht van al mijn blijheidsmomentjes van de afgelopen maand. Ik ben dit gaan bijhouden toen ik heel erg ziek was en ik op zoek ging naar wat positiviteit. Ik kwam er toen achter dat hoe ziek ik mij ook voelde er elke dag toch wel een momentje was waar ik van kon genieten. Misschien kan jij dit overzicht wel gebruiken als inspiratiebron en daarom ben ik er door mee blijven gaan. De maand maart stond in het teken van lotgenoten contact wat is veranderd in een mooie vriendschap. Benieuwd naar het hele lijstje? Lees dan gauw verder.

lotgenoten

Genieten van de kleine dingen

 • Ik was even een dagje bij Tessa. Foto’s maken en lekker lunchen
 • Na 2 jaar alleen maar online contact ging ik naar het kantoor van Buddies om een paar medewerkers in het echt te zien. Gezellig!
 • Genieten van een nieuwe geurolie voor in de geur diffuser
 • Ik maakte een nieuwe voorraad stoofvlees, zo lekker!
 • Een bezoekje aan de kringloopwinkel gedaan en scoorde twee nieuwe boeken
 • Ik vond het leuk om voor mijn verjaardag een escaperoom te doen. Helaas niet ontsnapt maar wel erg leuk
 • Rob en ik gingen een weekje naar de Veluwe. Elke dag heerlijk gewandeld in de mooie omgeving daar. Genoten van het heerlijke weer en de gezelligheid
 • Tijdens de vakantie was ik jarig en had Rob heel lief het vakantiehuisje versierd
 • En ik bestelde sushi als verjaardag avondmaaltijd
 • Ik kreeg het complete lente gevoel: zonnetje, blauwe lucht en heel veel lammetjes
 • Samen met mams even quality time gehad. Gewinkeld en lekker geluncht in het zonnetje op een terras
 • Ik ging even langs bij mijn lieve petekind en kon even lekker met haar knuffelen
 • Lekker even wandelen over het strand en daarna welverdiend lunchen bij een strandtent met een vriendin.
 • Ik bezocht met een mede ondernemer het Creative Life event in Utrecht. Leuke dingetjes voor mijzelf gekocht en wat inspiratie opgedaan voor Comfy & Cosy
 • De laatste week van maar ging ik met Nicky naar Zeeland. Een heuse workation. Aan een leuk nieuw project werken én vakantie houden. Hoe mooi is het dat we van lotgenoten naar hele goede vriendinnen zijn gegaan. Het was een top week met vele kletsuren, gezelligheid, leuke dingen doen en enthousiast zijn over onze nieuwe plan.

lotgenoten

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *