Genieten van de kleine dingen

Een uur sporten, wie had dat ooit gedacht?

De rubriek Genieten van de kleine dingen is een overzicht van al mijn blijheidsmomentjes van de afgelopen maand. Ik ben dit gaan bijhouden toen ik heel erg ziek was en ik op zoek ging naar wat dagelijkse positiviteit. Ik kwam er toen achter dat hoe ziek ik mij ook voelde er elke dag toch wel een momentje was waar ik van kon genieten. Misschien kan jij dit overzicht wel gebruiken als inspiratiebron en daarom ben ik er mee door blijven gaan. Mijn maand september had een bijzonder moment, namelijk dat ik mij besefte dat ik inmiddels een uur kan sporten. Wie had dat ooit gedacht een jaar geleden? Ik in ieder geval niet. Benieuwd naar het hele lijstje? Lees dan gauw verder.

ziekte van crohn sporten

Genieten van de kleine dingen

 • Maakten Rob en ik zelf voor het eerst pizza op de barbecue, smullen dat het was!
 • Was ik druk bezig met diamond painten
 • Ik ging verder met mijn schilderlessen (na mijn vakantie ga ik beginnen met een stil leven te schilderen)
 • Lekker naar Hoofddorp geweest om een kopje thee te drinken bij mams
 • Vond ik een aantal leesboeken in de kringloopwinkel die nog op mijn lijstje stonden
 • En ik nam voor Luna knuffels van de kringloop mee
 • Begin september had ik een straat BBQ, super gezellig
 • Samen met Rob de serie Six gekeken
 • De vuurkorf ging aan en ik had nog toevallig marshmallows in huis
 • Ik kan inmiddels een ruime uur sporten, wie had dat ooit gedacht vorig jaar
 • Kwam een vriendin langs met haar zoontje om de trouwalbum en foto’s te bekijken
 • Genoten van een mooie bos bloemen in de kleuren van de herfst
 • Ik kocht twee echte herfstjurken en kreeg vele complimenten
 • De kaarsjes konden weer aan in de avond
 • Vond mijn eerste georganiseerde meeting plaats in Dierenpark Amersfoort en het was echt super geslaagd! Met iedereen heb ik nog steeds contact en zijn er plannen voor nieuwe meetings
 • Met Tessa lekker geluncht bij een restaurant aan het water
 • Ging ik spontaan met schoonouders een stukje varen op een prachtige nazomers dag
 • Lekker met Luna buiten gewandeld in de zon
 • Ik maakte een schilderij voor iemand hier in de straat voor op haar kantoor
 • Had mijn moeder een heerlijke kliekje stoofvlees voor mij
 • Ben ik wezen kijken bij de bloemencorso hier in het dorp, altijd gezellig en mooi om naar te kijken
 • Maakte ik een schelpen ketting van mosselschelpen

Hoe was jouw maand september? Laat het hieronder weten

genieten van de kleine dingen

2 Reacties

  • Lisa Kouwenberg

   Leuk om te horen! Ik vind het zelf echt heel fijn om altijd op zo’n manier even terug te blikken op een maand. Want meestal onthou je de negatievere gebeurtenissen wat ook logisch is. Ik zou het gaan doen als ik jou was hihi;)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *