Tips

Mijn favoriete kerstfilms

Het is tijd voor kerstfilms kijken. Voor mij persoonlijk echt een favoriet rustmomentje van deze maand. Lekker weg zwijmelen bij al die perfecte kerstdorpen, personages die verliefd op elkaar worden en de leukste kerst activiteiten die voorbij komen. Dit zijn mijn favoriete kerstfilms.

favoriete kerstfilms 

Mijn favoriete kerstfilms

Met een dekentje op de bank, warme choco in mijn favoriete kerstmok en heerlijk een kerstfilm aan. Met op de achtergrond de lichtjes van de kerstboom. Ja het geeft mij echt het ultieme kerstgevoel. En eigenlijk meteen ook het perfecte rustmoment tussen alle drukte door wat de feestmaand met zich mee brengt. 

Tips

Ik heb in de afgelopen jaren al veel kerstfilms gekeken. Maar ik heb zeker wel een aantal favorieten. Al de volgende films zijn uiteraard op Netflix en Videoland te vinden. 

 • Christmas in Evergreen
 • Christmas in Evergreen: Letters to santa
 • Christmas in Evergreen: Tidings of joy
 • Christmas in Evergreen: Bells are ringing
 • Single all the way
 • The Grinch
 • Christmas ever after
 • The holiday calender
 • Random acts of Christmas
 • A kiss for Christmas
 • Dash & Lily (dit is eigenlijk een serie, maar zeker de moeite waard)
 • Hjem til jul (ook een serie)
 • The Princess Switch (deel 1 vind ik het leukste)
 • A Christmas Prince
 • A Christmas Prince: the royal wedding
 • A Christmas Prince: the royal baby

Nu ben ik ook benieuwd naar jou favoriete kerstfilm. Laat het in een reactie achter.

6 Reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *